خبر ویژهمدیریت شهری

افزایش تقاضای ماهی در میادین میوه و تره بار؛ قیمت انواع ماهی در میادین میوه و تره بار ۱۵ درصد ارزان‌تر از سطح شهر است

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

سید سعید راد با تاکید بر نقش مصرف انواع ماهی و آبزیان در تامین سلامت جامعه، افزود: اگر خواهان شهری سالم با شهروندانی سالم هستیم، همه باید تلاش کنیم تا سرانه مصرف ماهی در تهران افزایش یابد و ما نیز در سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران تلاش می‌کنیم تا سهم ماهی را در سفره خانواده‌ها افزایش دهیم.
وی با اشاره به اینکه میادین میوه و تره بار از مهم‌ترین مراکز عرضه ماهی و آبزیان در تهران هستند، اظهار کرد: انواع ماهی در میادین میوه و تره بار به طور متوسط ۱۵ درصد ارزان‌تر از میانگین قیمت این محصولات در سطح شهر عرضه می‌شود و بر اساس آخرین نرخنامه سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، قیمت برخی از ماهی‌ها همچون ماهی بیگ‌هد و ماهی فیتوفاگ، نسبت به نرخنامه قبلی این سازمان کاهش داشته است.
وی با بیان اینکه قیمت هر کیلوگرم ماهی قزل‌آلای رنگین کمان ۳۰ هزار تومان و قزل‌آلای گوشت نارنجی ۳۱ هزار تومان است، تصریح کرد: هر کیلوگرم ماهی قزل‌آلای رنگین کمان زنده ۳۳۸۰۰ تومان و قزل‌آلای گوشت نارنجی زنده نیز ۳۵ هزار تومان در میادین میوه و تره بار به فروش می‌رسد.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با تاکید بر اینکه رعایت بهداشت و تامین سلامت مواد غذایی از اصلی‌ترین اولویت‌های این سازمان است، خاطرنشان کرد: حضور تمام وقت بیش از ۲۰ دامپزشک و نظارت دقیق و مستمر کارشناسان تغذیه بر روند عرضه محصولات غذایی به ویژه انواع ماهی و آبزیان، مهم‌ترین عامل اطمینان‌بخش در مورد بهداشت و سلامت مواد غذایی در میادین میوه و تره بار برای شهروندان عزیز است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا