سیاسی

رستمی: نقش اساتید در دوره جایگزینی تمدن ها بی بدیل است/حضور بیش از دو هزار عضو هیئت علمی در طرح اندیشه تمدن ساز

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها نقش اساتید در دوره جایگزینی تمدن ها را بی بدیل دانست.به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در اختتامیه اولین دوره طرح ملی اندیشه تمدن ساز ویژه اساتید دانشگاه‌ها که در  دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، اظهار داشت:  پیشرفت کشور امروز تنها با عبور از مسیر علم و دانش محقق می‌شود و این مسیری است که کشور‌های پیشرفته دنیا آن را طی کرده اند. رستمی با اشاره به اینکه نابودی در انتظار همه تمدن‌هایی است که برای نیاز‌های بشر پاسخ نداشته باشند، افزود: تمدن غرب همان طور که رهبر معظم انقلاب پیش بینی کرده اند محکوم به زوال است و بی تردید این تمدن فرو خواهد ریخت.
وی یادآور شد:  نه تنها رهبری بلکه سیاست مداران و اندیشمندان غربی نیز به مرگ رویای آمریکایی و زوال تمدن غربی اذعان کردند. فوکویاما از تجدید نظر در لیبرال دموکراسی و بازگشت به نوعی از مارکسیسم بحث کرده و این نشان می‌دهد تمدن غرب با بحران جدی مواجه شده است.
وی افزود: امروز تمدن غربی اجازه نفس کشیدن به نظرات مخالف خود را نمی‌دهد به گونه‌ای که شاهد یک دیکتاتوری سفید در فضای رسانه‌ای قالب هستیم و نمادهای ایرانی و اسلامی در شبکه های اجتماعی تحت نظر این تمدن حذف می شود. رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اینکه در دوره جایگزینی تمدنی دانشگاه‌ها باید جایگاه خود را بشناسند ضمن قدردانی از برگزار کنندگان طرح اندیشه تمدن ساز تصریح کرد: این طرح یک طرح ارزشمند، مهم و ضروری است اگرچه دیرهنگام شروع شده است.
طرح ملی اندیشه تمدن ساز در ۴ مرحله پیش می رود
فاطمی پور، معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها  نیز در مراسم اختتامیه این دوره با اشاره به هدف طرح  گفت: طرح اندیشه تمدن ساز برای اولین بار در سال ۹۹ در دانشگاه آزاد اجرا و با توجه به استقبال خوب اساتید در سال ۱۴۰۰ در سطح ملی ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها به عنوان یک برنامه معرفتی اجرا شد.
وی افزود: در مرحله ملی طرح اندیشه تمدن ساز اعضای هیئت علمی و اساتید چون بیشترین نقش را در تربیت دانشجویان دارند مخاطب ما هستند. اگر استاد به داشته‌های تمدنی توجه داشته باشد می‌تواند همین نگاه را به دانشجویان منتقل کند.
فاطمی پور با اشاره به گزارشی  در این خصوص گفت:  مشارکت ۲۷۲۹  دبیر و ۱۸۵۰ مربی، ۱۵ هزار و ۷۲۱ شبکه ناظر، ۱۱ هزار و ۹۶۳ استاد و انجام ۱۵ هزار و ۷۰۰ سرکشی از جلسات مباحثه هم زمان با اجرای طرح ملی اندیشه تمدن ساز انجام شد. چندین هزار گروه چهار یا پنج نفره از اساتید به صورت مجازی و حضوری در طرح اندیشه تمدن ساز شرکت کردند و بیش از ۵۷ هزار جلسه استادی پیرامون بحث در مورد طرح کلیات اندیشه اسلامی در قرآن برگزار شده است.
معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ادامه داد: قصد داریم طرح ملی اندیشه تمدن ساز را در چهار مرحله پیش ببریم. در مرحله اول از کتاب کلیات اندیشه اسلامی در قرآن تالیف رهبر معظم انقلاب استفاده شده و در مراحل بعدی از کتاب همرزمان حسین یا جزوه تاریخ تمدن ساز و بیانیه گام دوم استفاده خواهیم کرد.
در پایان این مراسم از مجریان برگزیده طرح اندیشه تمدن ساز تقدیر شد.
انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا