اجتماعیخبر ویژهمدیریت شهری

تولید ۲۵ درصد گوشت قرمز کشور توسط عشایر/احداث ۲ مرکز خدمات رسان و پشتیبانی برای عشایردر دشت لار

زمان مطالعه: < 1 دقیقه

به گزارش پیام فوری، فرشید ذبیحی در گفت وگو با ایسنا، در تشریح روند تولیدات دامی عشایر در استان تهران گفت: در مجموع عشایر تولید ۲۵ درصد گوشت قرمز مردم کشور را برعهده دارند و در استان تهران نیز عشایر با دارا بودن بیش از ۷۰۰ هزار دام سبک نقش موثری در تولید گوشت مورد نیاز استان برعهده دارند.

وی افزود: عشایر استان تهران حدود ۱۰۰ روز در مناطق ییلاقی استان و مابقی را در مناطق قشلاقی زندگی می کنند و این جامعه تولید کننده با حدود سه هزار خانوار نقش بسزایی در تولید محصولات دارند البته زندگی عشایری همواره با مشکلاتی مواجه است اما با احداث ۲ مرکز خدمات رسان و پشتیبانی در غرب و شرق دشت لار تلاش کردیم این مشکلات در ییلاقات به حداقل برسد.

وی ادامه داد: آبرسانی سیار، توزیع سوخت فسیلی و آرد خوراکی و احداث مرکز درمانی و بهداشتی و همچنین احداث مرکز واکسیناسیون دام از اقداماتی است که برای این جامعه تولید کننده انجام شده است همچنین اجرای سامانه های خورشیدی و چراغ معابر نیز از سایر اقداماتی است که در منطقه دشت لار انجام شده و تلاش داریم این خدمات را گسترش دهیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا