دسته‌بندی نشده

پایداری اقتصادی چین به نفع اقتصاد جهان

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

پرسشها و پاسخهای رد و بدل شده، بر مباحثی از جمله توسعه اقتصادی چین و همکاری با رویکرد باز متمرکز بوده و اعتماد به نفس چین به توانایی خود در دستیابی به اهداف مدون برای سال جاری و مراقبت حزب حاکم و دولت چین با معیشت مردم و روحیه سختکوشی آنها و سهم و مسؤولیت پذیری آنها در مقابل بهبود اقتصاد جهانی را نشان داده است.

در این کنفرانس مطبوعاتی، نخست وزیر «لی که چیانگ» اقدامات پرشکوه دولت چین برای تضمین اشتغالزایی و معیشت اساسی مردم و حفظ فعالان بازار و دیگر اقدامات به منظور نجات بازار و تحریک حیات بازار را معرفی کرد. این اقدامات با شدت و زمانبندی مناسب، طوری انعطافپذیر است که در صورت لزوم می توان به موقع سیاستهای جدیدی برای تکمیل آنها، تدوین و به اجرا گذاشت. اقدامات نیز کاملاً نشان می دهد که تصمیم گیران چین به دقت ناظر بر شرایط روز و پیگیر برنامه ریزیهای استراتژیک هستند و اعتماد به نفس چین نسبت به پایداری اقتصادی خود را تقویت کرده و عزم راسخ کشور برای رفع فقر مطلق را در معرض دید همه جهانیان قرار داده اند. غیر از این، مجموعه اظهارات جزئی و پرعاطفه نخست وزیر لی که چیانگ در مورد مسائلی مانند درآمد، اشتغال و تضمین رفاه جمعیت محروم در کنفرانس مطبوعاتی نیز بیانگر مراقبت صمیمانه تصمیمگیران چین با مردم بوده است.

علاوه بر این، چین به عنوان کشوری با سهم حدود ۳۰ درصد در اقتصاد جهانی طی سالهای متمادی، تحت تأثیر بیماری همه گیر کنونی، با پایدار کردن اقتصاد خود، خود به خود، به اقتصاد جهان کمک کرده است. در کنفرانس مطبوعاتی یاد شده، نخست وزیر چین تأکید کرد که برای رسیدن به توسعه درهای خود را به هیچ وجه نخواهد بست بلکه بدون هیچ تردیدی آنها را باز باقی خواهد گذاشت و همکاری با جهان را گسترش خواهد داد و مبتکرانه سیاستهای بیشتری برای بازتر کردن درهای خود، تدوین خواهد کرد. این نشانگر مسؤولیت پذیری چین تلقی می شود که سعی دارد با استفاده از اقتصاد پایدار و رو به رشد خود به بهبود اقتصادی جهان کمک کند.

همزمان، چین در این کنفرانس مطبوعاتی خاطرنشان کرد: جامعه بین المللی در حال حاضر با چالشهای مضاعفی روبرو است و خواه در مبارزه با با بیماری همه گیر خواه توسعه اقتصاد، اعضای جامعه بین المللی باید با هم همکاری کنند تا بشر با سربلندی از این وضعیت متلاطم شدید بیرون آید. اظهارات نخست وزیر چین درباره مسائل دیگری مانند روابط اقتصادی با آمریکا، پیشبرد امضای توافقنامه همکاریهای اقتصادی فرامنطقه ای(RCEP)، پیشبرد تأسیس منطقه تجارت آزاد چین-ژاپن-کره جنوبی و استقبال از توافقنامه همکاری فرااقیانوسیه (CPTPP) در این کنفرانس مطبوعاتی، آمادگی چین برای همکاری با طرفها و اهمیت دادن به تثبیت زنجیره صنعتی و تامین و تسهیل تجارت و سرمایه گذاری را نشان داده است که این رویکرد چین، نه تنها برای احیای فعالیتهای مشاغل پس از مهار کرونا، بلکه برای نجات اقتصاد جهانی از دشواریهای کنونی، مفید خواهد بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا